Skovshoved Møbelfabrik – nyt brand

Savbriks

Skovshoved Møbelfabrik har fokus på kvalitet og godt design, og har igennem årene fundet produkter, som til fulde lever op til disse kriterier. Skovshoved Møbelfabrik har blandt andet videreført møbelarkitekt Ole Gjerløv-Knudsens design af Savbriksen og Savstolen. Begge designs er at finde på shoppen samt havemøbler som stole, bænke og borde.

Ole Gjerløv-Knudsen som har designet flere af Skovshoved Møbelfabriks møbler, var uddannet møbelarkitekt. Han var en produktiv mand og han tegnede møbelserier til både snedker- og industriproduktion, og er kendt for sine lette møbler i bøgetræ og krydsfiner. Udover at designe møbler var Ole Gjerløv-Knudsen også rektor for Kunsthåndværkerskolen fra 1967-1990. I dag hedder skolen Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering (KADK).

Tak for denne gang – Vanløse

Flowers and Furniture

Den 4. januar er sidste åbningsdag, i denne omgang, for Flowers and Furniture i Vanløse.

Der er stadig fine ting i butikken og med rabatter på op til 60-50% – så måske du kan finde noget lækkert til hjemmet eller en værtindegave.

Tak til alle dem der har været på besøg i butikken, og tak for alt den fine omtale I har givet vores konceptbutik.

Vi glæder os til at komme stærkt igen.

vi har åbent fra kl. 11.00 – 14.00 den 4. januar. Vi håber, du kommer forbi og siger farvel til os i pop-up butik, Jernbane Alle 35 – Vanløse

Ny konceptbutik – Flower and Furniture

Flower and furniture

Den 7. åbnede vi døren for vores fælles pop-up butik i Vanløse. En noget anderledes butik hvor vi foreninger blomster med møbler og interiør.

Kom ind og bliv juleinspireret og find noget til ønskelisten. Vi glæder os til at se dig.

Adresse:
Jernbane Alle 35
2720 Vanløse

Åbningstider:
Mandag – Tirsdag   lukket
Onsdag – Fredag   10.30 – 18.00
Lørdag                   10.00 – 15.00

 

Nye bakker – en gave ide til jul

lille bakke

Hove Home har fået nye bakker af massivt egetræ. Måske en ide til din ønskeliste.

Træbakker kan bruges til mange praktiske ting i dit hjem. Den oplagte funktion er til servering af en kop kaffe, snacks eller andre drikkevarer.

De er også meget velegnede og praktiske, til at holde styr på dine favoritter i køkkenet som olier, eddiker og krydderier. De enkle og smukke træbakker, fungerer også som en smuk base for dekorationer og andre ynglings accessories fordi bakken på smukkeste vis organisere dine ting . Der er ikke det rum, hvor en træbakke ikke vil kunne anvendes. Brug den hvor du har behovet, og før du ved af det, har den skabt et nyt.

Bemærk også at Slim Vase kan bruges til dine duftpinde.

Furniture & Light outlet

Furniture & Light

Hove Home deltager sammen med Römer Design på Furniture & Light OUTLET den 15. og 16. juni. Find smukke designer produkter, alt fra spiseborde, stole, sofaer, lamper og andre boliginteriør til Danmarks største designer outlet til hjemmet.

Hove Home vil have spiseborde, skrivebord, konsolbord, lysestager, vaser, bakker, viskestykker mm og du vil kunne spare helt op til 75%

Få adgang før de andre til VIP dagen den 14. juni (kl. 16.00 – 19.00). Er du tilmeldt vores nyhedsbrev vil du automatisk modtage en invitation til VIP dagen den 14. juni. Ønsker du at deltage den 14. så tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Udstillingen finder sted her:
TAP1
Raffinaderivej 10
2300 København