Furniture & Light outlet

Furniture & Light

Hove Home deltager sammen med Römer Design på Furniture & Light OUTLET den 15. og 16. juni. Find smukke designer produkter, alt fra spiseborde, stole, sofaer, lamper og andre boliginteriør til Danmarks største designer outlet til hjemmet.

Hove Home vil have spiseborde, skrivebord, konsolbord, lysestager, vaser, bakker, viskestykker mm og du vil kunne spare helt op til 75%

Få adgang før de andre til VIP dagen den 14. juni (kl. 16.00 – 19.00). Er du tilmeldt vores nyhedsbrev vil du automatisk modtage en invitation til VIP dagen den 14. juni. Ønsker du at deltage den 14. så tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Udstillingen finder sted her:
TAP1
Raffinaderivej 10
2300 København

Konsolbordet i Bo Bedre

Bo Bedre

Find Hove Homes konsolbord i det nyeste nr. af Bo Bedre under afsnittet “Bæredygtigt Design”.

Vores konsolbord er eksempel på hvordan vi kan inddrage bæredygtigt design i vores hjem – og det er uden at gå på kompromis med lækkert design og kvalitet.

Læs mere om konsolbordet og dets bæredygtige bordplade her

Design- og lagersalg

Design og lagersalg

Årets sidste lagersalg med masser af gode julegave ideer. Den 25. november fra kl. 11-17 på Tomsgårdsvej 19, 2400 KBH NV vil du blive mødt med en masse skønne designervarer og endda til en god pris.

Udover Hove Home og by Holmer, finder du også mærker som:
Römer Design
Molberg Design
Charlotte Bodil Studio
Moskuz recycling sportswear
Anetgallery
Bare Svendsen
Vita Vass
Gammelholm Copenhagen
PlaKatten

Vi glæder os til at se dig.

Designernes Lagersalg

lagersalg

I morgen holder vi designernes lagersalg sammen med en masse andre designere.Find mærker som by Holmer, Römer Design, Hove Home, Moskuz recycling sportswear, Anettdesign og Charlotte Bodil studio.

Kom og se om der skulle være en julegave. Du vil finde designer møbler, interiør, recycling sportswear samt malerier/tegninger.

Adressen er: Tomsgårdsvej 19
Fra kl. 11-17

Vi ses

Nyt brand til Hove Home

pipe vase

Fra den 19. juli er der kommet ny ejer af by Holmer.

Hove Home ApS har overtaget by Holmer og vil fremadrettet stå for produktionen, markedsføringen og salget af by Holmers produkter. Opkøbet betyder, at vi nu får mulighed for at komme med flere nye by Holmer designs, som vi ikke har haft kapital til at realisere, fortæller Ronnie og Sandra Holmer

Pernille Hove, som ejer Hove Home, har vi kendt fra vi mødte hinanden på Formland i 2016. Lige siden har vi haft et tæt samarbejde omkring salget af vores produkter. Netop derfor var det heller ikke svært for os, at finde ud af hvem vi ville sælge firmaet til, fortsætter Ronnie og Sandra Holmer.

Vi glæder os til samarbejdet med Pernille Hove/Hove Home og til nu kun at skulle koncentrere os om produktudvikling, slutter Ronnie og Sandra Holmer.

By Holmers produkter vil kunne ses på Hove Homes & Römer Designs stand på fagmessen, Formland stand D3228

Få nye farver ind i dit hjem

få farver ind i dit hjem

Ved hjælp af et moodboard og et besøg hos din farvehandler (på nettet eller i butikken) kan du finde frem til de farver som tiltaler dig mest.

Hvordan laver man et moodboard

Et moodboard er lettest at lave enten ved at klistre billeder og farver fra magasiner eller ved at lægge nogle af dine ting på et karton såsom en bakke, stofrester, planter mm. Du kan også gøre det endnu mere simpelt ved at finde billeder på nettet af farver som inspirerer dig. Alt kan bruges.

Læg først alt op på kartonen – leg med placeringen for at få det udtryk som du bedst kan lide. Til sidst klister du det fast og du har nu dit eget moodboard, som kan hjælpe dig med at få nye farver ind i dit hjem.

Tag et billede af det, og med det på din telefon, kan du få hjælp af din farvehandler, til at finde lige den farve, der passer til dig og dit rum. Våg dig ud i en farvedrøm og bliv overrasket over, hvor meget kontrast det giver til dine øvrige ting i rummet.

3 mini-makeover tricks – hvis du har svært ved at skifte favorit farven hvid

  1. Hav fokus på en enkelt væg, eller en del af rummet. Vælg farven udfra f.eks. et møbel der er dominerende i den del af rummet. Det er med til at skabe et harmonisk udtryk. Kig på dit moodboard og se om det hænger sammen med det du rent faktisk bedst kan lide.
  2. Vælg varme nuancer af din favoritfarve, hvis du vil skrue op for den hyggelige stemning i rummet – kig på moodboard’et.
  3. Er dit gulv i en mørk træsort, så vælg en kølig farve, f.eks. grå. Denne kombination af gulv og væg giver et godt modspil til hinanden.

Trends i 2017

træbakke

Trends i 2017

Sydlandske materialer så som marmor i varme farver, tunge tekstiler og gyldne metaller er nogle af de største trends i 2017.

Hove Home spår – Luksus, tryghed og hygge

Tryghed og hygge

Vi er til hygge med masser af tekstiler, rigtig belysning og planter. Nye ting som er med at skabe hyggen er:

  • Gardinet
  • Planter – masser af planter
  • Farver på væggene
  • Mørke træsorter
Gardinet

Gardinet har været ude i mange år, men er kommet stærkt igen. For at skabe en let og luftig stemning kan du bruge tynde gardiner i både soveværelse, spisestue og stue. Gardinet er samtidig med til at skabe hygge og tryghed.

Planter – masser af planter

Botanikken har de seneste år været en af de helt store trends og den er kommet for at blive. Kaktussen har været en af de foretrukne planter sikkert fordi den ikke kræver så meget pasning. Tendensen i 2017 er at planterne bliver større og vi nu får møbler med integrerede planter. I det hele taget bliver der eksperimenteret mere med naturen. Planterne er et superdekorativt element i hjemme og sikrer dig samtidigt et bedre indeklima. Se her hvordan du kan organisere dine planter.

Farver på væggene

Efter mere end et årti med hvide vægge tør vi igen at bruge farver. En super let måde at forny dit hjem på samtidig med at du tilfører en masse personlighed til din indretning. De lyse pastellers tid er ved at være forbi og der vil i 2017 blive skruet op for de mørkere farver. Den dominerende farvepallet bliver overordnet set mere enkel og eksklusiv end tidligere set. Glæd dig til at se nye og dekadent nuancer på banen og oplevelsen af nye farvesammensætninger.

Mørke træsorter

Det er ikke kun farveskalaen, der bliver mørkere men også træsorterne. I stedet for det lyse egetræ, så er det nu røget eg som hitter. Teak har længe været forbeholdt de helt unge trendsættere men den træsort bliver også mere almindelig. Vi vil begynde at se møbler i ahorn, valnød og mahogni kommer til at dominere de danske hjem. Se Hove Homes udtræksborde i teak

Luksus

Nu giver vi slip på krisesnakken og smider tilbageholdenheden og snusfornuften langt væk. Vi danskerne vil have kvalitet – vi vil have design der er lavet ordentligt. Det skal være ægte – ikke en kopi – eller hurtige løsninger. Vi vil have håndværk og helst noget som er produceret i Danmark.Bemærk at vi hos Hove Home kun har produkter som er produceret i Danmark.

Trend eller ej

Trend eller ej fyld dit hjem med mange stilperioder og mange stilretninger. Det er summen af dit liv – en blanding af nyt og gammelt. Det skal være uperfekt, og mere stilskabende end stilrent. Og sidst men ikke mindst så handler det om HYGGEN.

Hvorfor finer fremfor massivt træ?

Finer

Hvad er finer?

Finer er tynde skiver træ der er skåret, skrællet eller savet ud af hele træstammer. Finer er typisk 0,5-0,7mm i tykkelsen, dog er det muligt at få nogle sorter op i 3mm tykkelse.

Hvad limer man finer på?

Finer bruger man til at lime på en basis plade, som kan være en MDF, spånplade eller krydsfiner afhængig af hvilket møbel man skal lave.
Der er flere grunde til at vælge finer frem for massivt træ. Oftest bliver det fremhævet at det er billigere at bruge finer frem for massiv træ. Det er også langt hen af vej korrekt, men hvad du som kunde ikke ved, er at det er et håndværk at lave flot finer arbejde. Det er som at lægge et puslespil. Det hele skal passe sammen – her tænker jeg på åretegningen. Det er bestemt ikke alle snedkerværksteder som mestrer denne opgave lige godt.

Fordele ved finer:

1. Man sikres en god kvalitet samt en stabil træplade som ikke arbejder. Massivt træ er et levende materiale og vil arbejde i forhold til luftfugtighed og temperatur.
2. Der opnås en flottere plade – flottere forløb ved brug af finer. Med finerblade har man mulighed for at sammensætte finer i bredde blade/ark i modsætning til massive træplader. Her limer man smallere stave sammen og får væsentligt flere samlinger. En finer plade får derfor en mere ensartet struktur og farve, da den laves med finer fra samme stamme også kaldet blok.
3. Vægten bliver reduceret, når man bruger finerplader

Rengøring af finer

Til daglig pleje anbefales, at overfladen tørres af med en opvredet klud, hvorefter bordet tørres af med en
ren, tør klud.
Er overfladen meget snavset, rengøres denne blot med almindelig sulfo.
Efterfølgende tørres overfladen over med en ren, hårdt opvredet klud, så overfladen renses for rester af sulfo.

Ingen slibemidler

Anvend ikke rengøringsmidler med slibemidler – ej heller nylonsvampe – da dette vil ridse overfladen eller
give et mat udtryk.

3 vigtige om finer

  • Tåler ikke meget varme genstande
  • Tåler ikke rengøringsmidler der indeholder slibemidler
  • Rengøres med ingen eller meget milde rengøringsmidler og tørres efter med en tør klud