Danske designere

Pernille Hove
Creative Director and Founder of Hove Home

Pernilles produkter er kendetegnet ved deres kvalitet og tidsløst design af høj kvalitet. Når Pernille udtænker nye designs, er fokusset altid, at det skal kunne anvendes til flere formål. Hun har altid en bæredygtig ambition og forsøger altid at tænke det ind i produktet. Det gælder både materialet, hvor det er produceret, samt indpakningen af produktet.

Annemette Kissow
Designer og keramiker, Danmarks Designskole, København 1995

Annemette Kissow designer og fremstiller enkle serier af brugsting i indfarvet porcelæn som produceres på eget værksted. Annemette Kissow er nok mest kendt for sit samarbejde med VIPP. Sammen har de skabt 10 forskellige produkter til VIPP’s køkkenlinje – Keramik og Glas. Annemette Kissow laver også designs ud fra specifikke kundeønsker, herunder kokke og arkitekter. Det drejer sig bl.a. om Geranium, Kong Hans Kælder og Kiin Kiin

Martin Römer
Creative Director and Founder of Römer design

Med det flotte design og anvendelsen af egetræ i tre flotte varianter, olieret, sæbebehandlet og røget eg, formår Martin Römer at løfte simpelt interiør som en stumtjener, knagerækker og køkkenrulleholder til nye højder, og dermed gør han det i højere grad aktuelt at både tænke og inddrage disse interiørformer ind i boligindretningen.
Visionen for Römer Design er at skabe dansk producerede møbler og interiør, med et enkelt design, kompromisløs kvalitet, og med fokus på miljø, bla. ved genanvendelse af overskudsmaterialer til nye projekter.

Rie Gottschalck
Molk design - Founder & Creative director

Rie Gottschalck trang til at skabe noget nyt og anderledes interiør til hjemmet har altid ligget latent i hendes gener. Hun har skabt produkter af træ, plast og stof og alt sammen med et brugbart, enkelt og funktionelt design.

Smørebrættet MOLK er nok Ries mest kendte produkt. Det er lavet af eg og kan bruges til et utal af måltider og formål. MOLK brættets karakteristiske klassiske form springer i øje med det samme. Hullet er nøje placeret ,så det ikke optager for meget plads men stort/lille nok til at kunne placere et æg – en oplagt brunch tallerken. Brættet ses bl.a. i brug på den listede Michelin restaurant Fru Larsen.

Sandra Holmer
Designeren bag by Holmer

Sandra Holmer har designet serien af ”Slim produkter” som består af lysestager og vaser, “Pipe serie” som bestående af lamper og vaser samt Fat Light som er en lysestage til bloklys. Sandra, som oprindeligt er uddannet grafisk designer, har en helt særlig sans for at designe funktionelle, æstetiske og minimalistiske produkter. Hun bliver oftest inspireret af de rene linier i den nordiske stil og stræber altid efter at skabe produkter, som lever op til den høje standard, som dansk design er garant for. Produkterne bliver produceret i Danmark af lokale håndværkere, dels for at sikre et høj kvalitetsniveau samt kortere leveringstid til kunderne.

Brandet er i dag ejet af Hove Home.

Lotte Knudsen
Møbel og produkt designer fra Via Design & Business (TEKO) i 2015

Lotte Nygaard Knudsen stræber altid efter at tilføje lidt ekstra værdi for forbrugeren, uanset om det er multifunktionalitet eller den måde produktet bliver brugt på.
Hun ønsker at overraske forbrugerne, og ofte er små detaljer skjult for det blotte øje. Det er altid vigtigt, at funktion og æstetik skal arbejde sammen i en smuk kombination, samtidig med at der skeles til aktuelle tendenser og stilarter. Lotte har mange bolde i luften og hun bliver spændende at følge i de kommende år.

Mathias Leth
Creative Director and Founder of By Leth

Røget dansk egetræ med skarpe vinkler, er udgangspunktet for de designs som Mathias Leth bringer på banen. Det mørke træ er ofte kombineret med massiv messing, som står i en skarp kontrast til træet. By Leth tager udgangspunkt i et behov for enkelt boligtilbehør med nyt moderne bud på hvordan interiør bør se ud. Inspirationen til de skarpe vinkler kommer fra popkulturen samt det værktøj som bruges i værkstedet.
Visionen for By Leth er at skabe tidsløst interiør samt have fokus på bæredygtig produktion og et socialt bevidst ansvar. Produkter fra By Leth er håndlavede og olierede og hans designs er lavet til at holde og glæde i mange år frem.

Annette von Einem
International Floral Designer

Annette von Einem er internationale blomsterdesigner og er blandt Europas elitedesignere. Hun er anerkendt for sin position som trendsætter og har vundet flere eftertragtede priser i ind- og udland.

Annettes primære arbejde i dag er med mode, medier, hoteller og restauranter i ind- og udlandet.

Burel Factory
Producent af uldprodukter

Smukke autentiske plaider og puder i merinould fra Burel Factory er boligtekstiler med kvalitet og et stærkt bæredygtigt dna.
Burel Factory har løftet tekstilerne til et nyt æstetisk niveau og med et team af dygtige medarbejder og med respekt for de gamle håndværksmæssige traditioner, skabes der originale uldplaider og puder af meget høj kvalitet.

Burel Factory, en uldfabrik i hjertet af bjergene nær Porto. En fabrik, der kombinerer generationer, viden, dygtighed og innovation. Et levende museum, der arbejder med væve og gamle maskiner, og som væver af trends og traditioner, for at omdanne dem til unikke og tidløse produkter. Produkterne fremstillet af burel uld fra den reneste og mest bæredygtige fåreuld.