Danske designere

Charlotte Bodil Hermansen
MA i Tekstil- og Produktdesign i 2013 fra Designskolen Kolding

Udover en master fra designskolen i Kolding har Charlotte Bodil Hermansen også arbejdet hos Fritz Hansens design og prototypeafdeling.
Hun blev i 2011 vinder af “Den Gyldne Pelsnål” og samme år blev hun upcoming home wear designer hos Kopenhagen Fur.
Charlotte Bodil er ejer af virksomheden “Charlotte Bodil Studio”, som er lokaliseret i Kbh NV. Charlotte arbejder helst med pels og læder og er i gang med at kikke på flere pels og lædertyper til sin lampe.

Annemette Kissow
Designer og keramiker, Danmarks Designskole, København 1995

Annemette Kissow designer og fremstiller enkle serier af brugsting i indfarvet porcelæn som produceres på eget værksted. Annemette Kissow er nok mest kendt for sit samarbejde med VIPP. Sammen har de skabt 10 forskellige produkter til VIPP’s køkkenlinje – Keramik og Glas. Annemette Kissow laver også designs ud fra specifikke kundeønsker, herunder kokke og arkitekter. Det drejer sig bl.a. om Geranium, Kong Hans Kælder og Kiin Kiin

Marianne Eriksen Scott-Hansen
Designer, Danmarks Designskole, København 1995

Marianne Eriksen Scott-Hansener en erfaren, alsidig og internationalt anerkendt designer. Hun har gennem årene arbejdet med en lang række top designmærker og haft sit eget tøjmærke, Daughters of Style som var en favorit blandt mange berømtheder. Nu arbejder hun med smykke- og papirklip design og har bl.a. lavet nogle fantastiske og unikke store papirklip kunstværker til Birger Christensen og Royal Copenhagen.

Rie Gottschalck
Molk design - Founder & Creative director

Rie Gottschalck trang til at skabe noget nyt og anderledes interiør til hjemmet har altid ligget latent i hendes gener. Hun har skabt produkter af træ, plast og stof og alt sammen med et brugbart, enkelt og funktionelt design.

Smørebrættet MOLK er nok Ries mest kendte produkt. Det er lavet af eg og kan bruges til et utal af måltider og formål. MOLK brættets karakteristiske klassiske form springer i øje med det samme. Hullet er nøje placeret ,så det ikke optager for meget plads men stort/lille nok til at kunne placere et æg – en oplagt brunch tallerken. Brættet ses bl.a. i brug på den listede Michelin restaurant Fru Larsen.

Ronnie og Sandra Holmer Jensen
ByHolmer - nyopstartet dansk firma med hovedsæde i Horsens

By Holmer er et nyopstartet dansk firma som består af ægteparret Ronnie og Sandra Holmer Jensen. Sammen har de designet en serie af ”Slim line produkter” som på nuværende tidspunkt består af lysestager, lamper og vaser. Ægteparrets design er minimalistisk, slankt og har et elegant look. Det er inspireret af den nordiske stil, hvilket kommer til udtryk i de rene linier og materialevalget.
Deres produkter bliver produceret i Danmark af lokale håndværkere, dels for at sikre et høj kvalitetsniveau samt kortere leveringstid til kunderne.

Lotte Knudsen
Møbel og produkt designer fra Via Design & Business (TEKO) i 2015

Lotte Nygaard Knudsen stræber altid efter at tilføje lidt ekstra værdi for forbrugeren, uanset om det er multifunktionalitet eller den måde produktet bliver brugt på.
Hun ønsker at overraske forbrugerne, og ofte er små detaljer skjult for det blotte øje. Det er altid vigtigt, at funktion og æstetik skal arbejde sammen i en smuk kombination, samtidig med at der skeles til aktuelle tendenser og stilarter. Lotte har mange bolde i luften og hun bliver spændende at følge i de kommende år.

Martin Römer
Creative Director and Founder of Römer design

Med det flotte design og anvendelsen af egetræ i tre flotte varianter, olieret, sæbebehandlet og røget eg, formår Martin Römer at løfte simpelt interiør som en stumtjener, knagerækker og køkkenrulleholder til nye højder, og dermed gør han det i højere grad aktuelt at både tænke og inddrage disse interiørformer ind i boligindretningen.
Visionen for Römer Design er at skabe dansk producerede møbler og interiør, med et enkelt design, kompromisløs kvalitet, og med fokus på miljø, bla. ved genanvendelse af overskudsmaterialer til nye projekter.