Returnering af varer

Retur

Hos hovehome.dk sætter vi stor pris på vores kunder, og det er vigtigt for os, at du er tilfreds. Hvis det ikke er tilfældet, og produktet ikke lever op til dine forventninger, kan du benytte dig af vores 14 dages returret. Det kan både være fordi, at du har fortrudt dit køb, eller der er noget galt med varen.

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.
Udgifterne for returnering forventes almindeligvis at beløbe sig til PostNords pakkepriser. Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for møbler.

Når du har lagt en bestilling hos hovehome.dk, sender vi en returseddel sammen med din bestilling. Hvis du har mistet retursedlen, kan du printe den herfra. Såfremt produktet ikke lever op til dine forventninger, bedes du udfylde retursedlen og sende den med varen retur. På retursedlen skriver du dine personlige oplysninger, hvilke varer der returneres samt årsagen til at varen sendes retur. Herudover skal du skrive, om du ønsker en ombytning eller pengene retur.

Varen og retursedlen sendes eller leveres personligt til hovehome.dk, Svejgårdsvej 14, 2900 Hellerup, mrk. ”retur” hvis den sendes. Hvis du har nogle spørgsmål, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på 42 72 94 71 eller info@hovehome.dk.

Download returseddel