Hove Home

Hos Hove Home finder du dansk designede produkter til dit hjem. Vi har alt fra møbler til accessories, som alle er producerede i Danmark. Vi tror på funktionalitet, kvalitet og tidsløshed.

Hove Home – Danish Design og Made in Denmark

Hove Home bifalder “Danish Design” og “Made in Denmark”. For os er det vigtigt af fastholde en århundredgammel tradition, at kvalitetsmøbler er blevet “tænkt” og fremstillet i Danmark. Den tradition vil Hove Home gerne værne om. Derfor bliver alle vores produkter til i et samarbejde mellem danske designere og danske producenter. Vi tror nemlig på, at håndværksmæssig viden og designernes vilde ideer sammen skaber de tidsløse designklassikere.

Dansk design høster stor anerkendelse verdenen over – lad os blive ved med det.

Hvorfor design og produktion i Danmark

Ved at designe og producere i Danmark sikre vi, at vores stolte traditioner indenfor design og produktion vedligeholdes samtidige med, at vi sikre danske arbejdspladser.
Som forbruger får du et produkt af højeste kvalitet og fordelene af, at produktionen er her i landet  – hurtigere, mere fleksibel levering. Tilmed er det også miljøvenligt.

Designerne og Hove Home

Hove Home er et samlingssted for både ideer og produkter. Derfor samarbejder vi både med unge lovende designere og de mere etablerede designere. Nogle designs har vi været inde over fra start til slut, og andre produkter har vi valgt, fordi vi ikke kan lade være med at have dem.